Emme myy pelkkää tuotekoodia, vaan juuri sinun tarpeeseesi sopivan tyhjiökomponentin

VacuumServiceltä saat kaikki tarvitsemasi komponentit tyhjiöjärjestelmän rakentamiseen. Me myös varastoimme kaikkein tavanomaisimpia komponentteja, jolloin saat ne meiltä nopeasti. Jos komponenttia ei varastostamme syystä tai toisesta juuri sillä hetkellä löydy, etsimme ja toimitamme sinulle nopeasti tarpeeseesi sopivan.

Onko sinun tiedettävä, millaista komponenttia tarvitset? Ei, sillä meillä on osaamista ja kokemusta, jonka perusteella löydämme sinulle juuri oikean tuotteen. Voit kuvailla meille tarpeesi ´tällainen putki pitäisi saada kiinni tyhjiöpumppuun´.

Kaivamme esille ns. kriittiset parametrit, joiden perusteella pääsemme yhdessä eteenpäin. Tyhjiökomponentithan ovat rakenneosia, joita tarvitaan tyhjiöpumpuissa venttiilien ja muiden osien jatkeiksi, jolloin ymmärrys kokonaisuudesta on hyvin tärkeää. Siksi meillä on periaate, että emme myy pelkkää tuotekoodia, vaan pyrimme aina löytämään asiakkaalle juuri oikean tyhjiökomponentin.

Tyhjiökomponentteja voi verrata auton bensiiniin. Kun isot tyhjiöpumppujärjestelmän osat on hankittu, tarvitaan mukaan rakenneosia eli komponentteja, jotka kuuluvat olennaisena osana kokonaisuuteen ja takaavat, että kokonaisuus toimii. Voit hankkia komponentit kerralla osana isoa kokonaisuutta tai kappaleittain. Olipa tilanne millainen tahansa, huojentava uutinen on se, että saat meiltä aina suunnitteluapua tai yksittäisen komponentin suoraan varastosta, etkä jää pulaan!

Tuotekuvasto (pdf): Vacuum-Technology-Book

Tiesitkö tämän tyhjiökomponenteista?

Tyhjiötä käytetään kaikkialla: hehkulampuissa, elintarvikkeiden ja kemikaalien kuivaamisessa. Elintarvikkeiden säilymistä parantavissa tyhjiöpakkauksissa käytetään yleensä karkeatyhjiötä. Herkkiä laitteita, kuten transistoreita ja kondensaattoreita, saatetaan koteloida korkeatyhjiöalueessa.