Me tiedämme, mikä anturi-, mittari- ja näyttölaiteyhdistelmä sopii parhaiten juuri sinun käyttötarpeeseesi

Olipa tarpeesi tyhjiömittaamisen alueella millainen tahansa, löydät meiltä juuri oikean anturin, mittarin ja näyttölaitteen. Valikoimastamme löytyy laaja kirjo eri vaihtoehtoja ja meidän tehtävämme on löytää juuri oikeat tuotteet ja ratkaisut sinun käyttötarkoitukseesi.

Tyhjiöstä riippuen niissä käytetään erilaisia mittareita, sillä eri tyhjiötasoilla käytetään erilaista tekniikkaa sen mittaamiseen. Tyhjiöjärjestelmän toiminnan kannalta on siis olennaisen tärkeää tietää käytössä oleva tyhjiötaso. Me autamme sinua sen selvittämisessä.

Edustamme Pfeifferin ja MKS:n tuotteita, joten valikoimastamme löytyy laaja kattaus tyhjiöantureita ja -mittareita normaali-ilmanpaineesta UHV-tyhjiöjärjestelmiin eli avaruustyhjiöön saakka – tai jopa hieman pidemmälle. Antureissamme käytetään useita eri mittaustekniikoita: Piezo, Pirani, kylmäkatodi, kuumakatodi ja kapasitiiviset anturit. Ja luonnollisesti meiltä löytyvät myös tyhjiömittareissa tarvittavat kontrolleriyksiköt.

Edustamme tyhjiöantureissa ja -mittareissa parhaita tuotteita, sillä Vacuumservice toimittaa vain laatua. MKS on maailman ehdoton markkinajohtaja antureissa ja heidän tuotevalikoimansa on todella laaja. Pfeifferi Vacuumin anturit ovat puolestaan antureiden ehdotonta kärkikastia.

Tiesitkö tämän tyhjiömittareista?

Tyhjiömittareilla mitataan painetta, joka on ympäristön normaalipainetta alempi. Paine = voima pinta-alayksikköä kohti. Kun paine laskee, voima pienenee vastaavassa suhteessa. Eri mittausalueille on kehitetty erilaisia mittareita käyttötarpeen ja käyttöolosuhteiden mukaan. Pirani kehitti lämmönjohtavuuteen perustuvan painemittarin vuonna 1906, Buckley kuumakatodimittarin vuonna 1916 ja Penning kylmäkatodimittarin vuonna 1937.