Tyhjiöventtiilin toimitus tapahtuu sveitsiläisen kellon tarkkuudella

Ei ole sattumaa, että edustamme nimenomaan sveitsiläisen VAT:n tyhjiöventtiileitä. VAT on maailmanlaajuinen markkinajohtaja, jonka tyhjiöventtiilien myyntiin Vacuumservicellä on yksinoikeus Suomessa. Meillä ja VAT:lla on hyvin samankaltaiset arvot, sillä uskomme tuotteiden korkeaan laatuun, toimintavarmuuteen, jatkuvaan innovointiin ja nopeisiin toimitusaikoihin. Olemme oppineet luottamaan täysin VAT:n toimituksiin.

Jos sinulla siis on tarve löytää laadukas tyhjiöventtiili, voit huoletta kääntyä puoleemme. Aivan kuten Vacuumservicekin, VAT on keskittynyt ydintoimintaansa eli tyhjiöventtiileihin jo vuosikymmeniä, joten asiantuntemus on selkärangassa.

Kysy lisää tyhjiöventtiileistä asiantuntijoiltamme!

Tyhjiöventtiilit peruskäyttöön ja räätälöidyillä ratkaisuilla

Tarvitsetko tyhjiöventtiilin peruskäyttöön vai kenties räätälöidyn venttiiliratkaisun? Molemmat onnistuvat, sillä tuotevalikoimamme on todella laaja. Voimme räätälöidä tyhjiöventtiilijärjestelmän tarpeesi mukaan, mikäli tarvitset laitevalmistukseen esimerkiksi erittäin kompaktin venttiilijärjestelmän.

Meiltä saat myös komponentteja ja tiivistesarjoja vuosikymmeniä vanhoihin VAT -tyhjiöventtiileihin, joiden tuotanto on jo loppunut. VAT pystyy jäljittämään tuotteet todella kauas historiaan pelkän sarjanumeron ja tuotekoodin perusteella. Käänny siis puoleemme ja kokeile, löytyykö vanha sarja- tai tuotenumero Vacuumservicen valikoimasta. Saatat yllättyä!

Tiesitkö tämän tyhjiöventtiileistä?

Aristoteles oli aikanaan sitä mieltä, ettei tyhjiötä voi olla, koska eihän tila voi koostua ´ei mistään´. Tähän Aristoteleen käsitykseen pohjautuen kehittyi keskiajalla tyhjyyden kammo, jonka mukaan luonto pyrkii vastustamaan tyhjiön syntymistä. Tyhjiöiden pohtiminen ja tutkiminen sai kuitenkin vauhtia 1600-luvulla ja ensimmäisen tyhjiön muodostamiseen käytetyn ilmapumpun kehitti Otto von Guericke 1600-luvun puolivälissä.

Tyhjiöventtiilit laajasta valikoimasta

Tutustu tyhjiöventtiilien valikoimaamme.