SV Vacuumservice Oy perustettiin vuonna 1984 ja on erikoistunut tyhjiöteknologiaan. Edustamme tyhjiöalan yrityksiä maailmanlaajuisesti. Maahantuonnin lisäksi suunnittelemme, tuotamme ja kokoamme tyhjiölaitteistoja. Tarjoamme myös konsultointia, palvelua sekä myymme varaosia erilaisiin tyhjiöpumppuihin.

Tavoitteemme on tarjota kaikki tarvittavat komponentit asiakkaidemme tyhjiösovelluksiin. Asiakaskuntamme koostuu pienistä yrityksistä, merkittävistä kotimaisista OEM-valmistajista ja suurista instituutioista sekä kaikesta siltä väliltä.

Parhaat tyhjiöteknologian tuotemerkit

Vacuumservice edustaa ainoastaan parhaita tuotemerkkejä kuten Pfeiffer Vacuum, VAT ja MKS Instruments, jotka ovat maailman markkinajohtajia omassa segmentissään.

Olemme korkean tyhjiön parissa pisimpään toiminut yritys Suomessa ja meille on muodostunut yli 30 vuoden aikana toimiva ja vakaa yhteistyö päämiehiemme suuntaan. Se tarkoittaa sitä, että meidän osaaminen yhdistettynä Pfeiffer Vacuumin, MKS Instrumentsin ja VAT:n laadukkaisiin tuotteisiin ja huippuosaamiseen on lyömätön yhdistelmä, jonka saat meiltä käyttöösi.

Tiivistä yhteistyötä päämiesten kanssa

Olemme toimineet alalla yli 30 vuotta ja olemme koko toimintamme ajan keskittyneet pelkästään korkeampaan tyhjiöön sekä siihen liittyviin tuotteisiin. Voisi siis sanoa, että toimimme harkitun kapealla sektorilla. Meillä on pitkäaikaiset suhteet päämiehiimme, joiden tuotteita olemme edustaneet jo useita vuosikymmeniä.