Ei ole aivan sama millä öljyllä tyhjiöjärjestelmää voidellaan

Etsitkö tyhjiöpumppuusi öljyä ja onko aika huoltaa Pfeiffer Vacuum -tyhjiöpumppu? Olet tullut oikeaan paikkaan. Saat meiltä nopeasti öljyt sovelluksiin, joissa ei ole korrosoivia, haitallisia kaasuja sekä pumppuihin, joita käytetään prosesseissa, jotka edellyttävät erikoisöljyjen käyttöä.

Ei ole kuitenkaan aivan sama millä öljyllä tai rasvalla tyhjiöjärjestelmää ja sen osia voidellaan. Tyhjiön tasosta riippuen on nimittäin käytettävä erilaisia öljyjä. Erikoisöljyä käytetään silloin kun pumpataan happea, sillä mineraaliöljy tai synteettinen öljy hajoavat tai saattavat jopa räjähtää tällaisissa käyttökohteissa. Erikoisöljyä käytetään myös kylmissä käyttökohteissa, joissa tehdään esimerkiksi kaasua. Olemme valinneet tuotevalikoimaamme Fomblin öljyt ja rasvat sekä Pfeiffer Vacuum P3-mineraaliöljyn, sillä ne ovat laadukkaimpia saatavilla olevia tyhjiöpumpun öljyjä – ne eivät petä missään tilanteessa. Sillä paljonko öljyä tarvitset ei ole väliä, sillä varastostamme löytyy monipuolinen valikoima rasvoja ja öljyjä aina pienistä tuubeista tynnyrilliseen saakka.

Tiesitkö?

Muistathan, että öljyt ja rasvat ovat olennainen osa tyhjiöpumppujen huoltotoimintaa, joten helppo tapa varmistaa laitteiden toimivuus ja pitkäikäinen käyttö on vaihtaa öljyt säännöllisin välein – aivan kuten autoissakin. Rasvoja käytetään tyhjiöjärjestelmissä puolestaan esimerkiksi laakerien tai o-renkaan voitelemiseen.