Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa tyhjiö-öljyistä ja -rasvoista?

Kim Bergström

+358-9-774 55 312

kim.bergstrom@vacuumservice.fi

 

Janne Linnasaari

+358-9-774 55 315

janne.linnasaari@vacuumservice.fi

 
 

Tyhjiö-öljyt ja -rasvat

Ei ole aivan sama millä öljyllä tyhjiöjärjestelmää voidellaan.

Etsitkö tyhjiöpumpun öljyä ja onko aika huoltaa Pfeiffer Vacuum-pumppu? Olet tullut oikeaan paikkaan. Saat meiltä nopeasti öljyt sovelluksiin, joissa ei ole korrosoivia, haitallisia kaasuja sekä pumppuihin, joita käytetään prosesseissa, jotka edellyttävät erikoisöljyjen käyttöä.

Ei ole kuitenkaan aivan sama millä öljyllä tai rasvalla tyhjiöjärjestelmää ja sen osia voidellaan. Tyhjiön tasosta riippuen on nimittäin käytettävä erilaisia öljyjä. Erikoisöljyä käytetään silloin kun pumpataan happea, sillä mineraaliöljy tai synteettinen öljy hajoavat tai saattavat jopa räjähtää tällaisissa käyttökohteissa. Erikoisöljyä käytetään myös kylmissä käyttökohteissa, joissa tehdään esimerkiksi kaasua. Olemme valinneet tuotevalikoimaamme Fomblin öljyt ja rasvat sekä Pfeiffer Vacuum P3-mineraaliöljyn, sillä ne ovat laadukkaimpia saatavilla olevia tyhjiöpumpun öljyjä – ne eivät petä missään tilanteessa. Sillä paljonko öljyä tarvitset ei ole väliä, sillä varastostamme löytyy monipuolinen valikoima rasvoja ja öljyjä aina pienistä tuubeista tynnyrilliseen saakka.

Tiesitkö?

Muistathan, että öljyt ja rasvat ovat olennainen osa tyhjiöpumppujen huoltotoimintaa, joten helppo tapa varmistaa laitteiden toimivuus ja pitkäikäinen käyttö on vaihtaa öljyt säännöllisin välein – aivan kuten autoissakin. Rasvoja käytetään tyhjiöjärjestelmissä puolestaan esimerkiksi laakerien tai o-renkaan voitelemiseen.

Tyhjiö-öljyt ja rasvat

Löydät meiltä laajan valikoiman korkealaatuisia tyhjiötekniikan öljyjä ja rasvoja. Fomblin® PFPE -voiteluaineet ovat fluoria sisältäviä voiteluaineita ja paras valinta aggressiivisiin kemiallisiin käyttöympäristöihin ja korkeisiin lämpötiloihin sekä silloin, kun käyttölämpötilat vaihtelevat voimakkaasti.

Fomblin® PFPE -voiteluaineet on suunniteltu käyttöön, jossa lämpö, kemikaalit, liuottimet, korroosio, myrkyllisyys, herkkä syttyvyys ja käyttöikä asettavat omat vaatimuksensa voitelulle. Fomblin® PFPE -voiteluaineita voidaan käyttää alkuperäisessä muodossaan, mutta usein niistä tehdään tiettyyn käyttötarkoitukseen soveltuvia rasvoja kemianteollisuuden, elektroniikka-, sota- ja ydinvoima- sekä informaatioteknologiateollisuuden tai muiden, tehokasta voitelua tarvitsevien teollisuudenalojen käyttöön.

Valikoimassamme on myös Pfeiffer vacuum P3 oil, joka on erittäin laadukas mineraaliöljy vakiosovelluksiin.