PVA TePla AG on alalla vakiintunut palvelu- ja järjestelmätoimittaja korkeassa lämpötilassa ja kaasuplasmassa tapahtuvassa kehittyneiden teollisuusmateriaalien tuotanto- ja käsittelyjärjestelmissä ja –tiloissa. PVA TePlan pääkonttori sijaitsee Saksassa.

Tyhjiöjärjestelmät

PVA TePlan ydinosaamista on kovametallien tyhjiö- ja painesintrauksessa käytettävien järjestelmien rakentaminen. Tähän tarkoitukseen tehdyt COD-koneet ovat äärimmäisen sopivia myös keramiikan sintraukseen. Keramiikkaa käytetään yhä enenevissä määrin autojen ja moottoreiden tuotannossa materiaalin keveyden vuoksi. Poikkeuksellisia ominaisuuksia, kuten hankausesto ja sen kautta luja kestävyys, sisältäviä tuotteita valmistetaan lämpöterminointiprosessissa tyhjiöolosuhteiden avulla sekä perättäisissä kuumaisostaattiprosesseissa jopa 100 bar:n kaasupaineessa. PVA TePlan järjestelmien tarkka lämpötilasäätö varmistaa tuotteiden korkean laadun.

Crystal Growing Systems

Vuosikymmenten ajan CGS on suunnitellut ja tuottanut piikiteiden kasvatusvälineistöä silikonikidetuotantoon. Teknisesti johtavana tuottajana CGS on yksi alan tärkeimmistä toimioista.

Plasma Systems

Plasma Systems suunnittelee, kehittää ja rakentaa asiakaskohtaisia plasmalaitteita. Tämä jaos erikoistuu teknologioihin, joita käytetään substraattipintojen muokkaukseen tarkasti hallitulla plasmalla. Tämän vuoksi yritys kykenee tarjoamaan asiakkailleen erityisratkaisuja kahdella sovellusalueella: puolijohde- ja teollisuuden/lääkinnän markkinoilla.

www.pvatepla.com