Intellemetricsillä on monen vuoden kokemus ohutkalvo- ja kuivasyövytysteollisuuden optisten ja kideprosessien valvontalaitteiden suunnittelussa, valmistamisessa, testauksessa ja soveltamisessa.

Intellemetricsin suunnittelu ja tuotekehitys sijaitsevat Skotlannissa, Iso-Britanniassa Hillingtonin Industrial Parkissa lähellä Glasgown lentoasemaa sekä pääteiden verkostoa.

Optiset lasermittarit

IL550- ja IL560-sarjan optiset mittarit toimitetaan täydellisinä avaimet käteen -paketteina. Jokainen paketti sisältää täysin integroidun ja automatisoidun laitteisto- ja ohjelmistoratkaisun, joka täyttää korkeimmat laatu- ja kapasiteettivaatimukset. Intellemetrics on tuottanut alan johtavia optisia mittauslaitteita ohutkalvopinnoitusalan käyttöön vuodesta 1987.

Näkymä laserin pääelektrodiin

Jos laitteistosi plasmasyövytyksen syvyys on tärkeää, tarvitset LEP400:n. LEP400 voidaan sovittaa muutamassa minuutissa mihin tahansa plasmasyövytyslaitteeseen, jossa on suora näkymä syövytettävään piikiekkoon. Suora näkymä on yleensä järjestetty pääelektrodin yläpuolisen luukun kautta. Suurimmassa osassa nykyaikaisista syövytyslaitteista näkymä on valmiina ja suurin osa valmistajista tarjoaa muokatun elektrodin pyynnöstä. Mikäli sinulla on mitään kysymyksiä jostain plasmaetsauslaitteesta, kysy meiltä lisätietoja.

Kideohjaimet

Intellemetrics tarjoaa valikoiman Quartz Crystal-tuotteita ohutkalvojen mittaukseen sekä valmistuksen hallintaan. Nämä tuotteet on suunniteltu toimimaan yksin tai yhdistettynä OEM tyhjiökasvatusjärjestelmiin.

www.intellemetrics.com